- اطلاعات تبریز
- بازدید: 15
تراکتور قهرمان لیگ هست اگر...
تیم فوتبال تراکتور بدون شک بهترین تیم لیگ برتر ایران با در نظر گرفتن بازیکنان و مربیان و سایر موارد مورد نیاز یک تیم برای قهرمانی در سال جاری هست.
زنوزی، با تجربیاتی که از سال های قبل داشت، مربی و بازیکنانی در سطح بالا را به خدمت گرفته است.
این موضوع با بررسی سایت ترانسفرمارکت نیز خود را نشان می دهد که تراکتور یکی از ۳ تیم اول ایرانی است هر چند این سایت در ارزش گذاری بازیکنانی نظیر شجاع خلیل زاده خطا داشته و با اصلاح ارزش چند بازیکن کلیدی تیم، تراکتور می تواند در رتبه اول ارزش گذاری نیز قرار بگیرد.
تراکتور امسال با بکارگیری اسکوچیچ که یکی از موفق ترین مربیان خارجی در ایران بود و خرید بازیکنانی نظیر ترابی، بیرانوند، تومیسلاو و ... نقاط ضعف خویش در خطوط مختلف را برطرف کرده و در برخی پست ها حتی بازیکنانی هم تراز در روی نیمکتش دارد.
با در نظر گرفتن این موارد و نتایج کسب شده تیم تا هفته دهم لیگ می توان گفت که تراکتور شانس اول قهرمانی در لیگ بیست و چهارم را دارد.
در ادامه عواملی که می توانند سد راه رسیدن تراکتور به قهرمانی شوند را مرور می کنیم.
مشکل بازیکنان برای بازی در حضور طرفداران
یکی از ضعف های تراکتور در فصل جاری، نتیجه نگرفتن در بازیهای خانگی و در حضور طرفداران هست.
این مورد را شاید پاشنه آشیل تراکتور دانست که از آن، متاسفانه امتیازات زیادی از دست داده است.
اینکه چرا بازیکنان تراکتور در حضور بیش از ۷۰ هزار طرفدار خویش نمی توانند نمایش خوبی ارائه دهند و آنرا واگذار می کنند، موضوعی مهم و قابل تامل هست.
معتقدم که تیم های پرطرفداری مانند تراکتور بیشتر از سایر تیم ها دچار حاشیه می شوند و لذا نیازمند استفاده از متخصصان روان شناسی و جامعه شناسی در کنار تیم هستند.
بهرحال بازیکنان تیم نباید در حضور انبوه طرفداران خویش تحت تاثیر قرار گرفته و عملکرد طبیعی شان را از دست بدهند.
شاید بتوان با انجام تمرینات تیم تراکتور در ورزشگاه یادگار امام و با حضور طرفداران، تا حدودی این مشکل را مدیریت نمود.
این مورد بسیار مهم بوده و بایستی از سوی مدیران تیم چاره ای برای آن اندیشیده شود تا در ادامه لیگ بیش از این از میزبانی ضرر نکنیم.
عدم استفاده از نیمکت نشینان و تعویض های دیرهنگام
یکی از مهم ترین ضعف های تراکتور از نقطه نظر فنی که مورد تایید کارشناسان مختلف فوتبال نیز هست، ضعف هایی هست که به کادر فنی و مربیگری برمی گردد.
تراکتور بازیکنان خوبی در روی نیمکت دارد که برخی با آنهایی که در ترکیب اصلی تیم هستند، برابری می کنند، لذا سرمربی می تواند از این بازیکنان در مسابقات با تیم های ضعیف و پایین جدولی، استفاده نموده و به بازیکنان اصلی اش استراحت دهد.
از طرف دیگر یکی از ضعف های سرمربی تراکتور، تعویض های دیر هنگام هست که می توان این تعویض ها را در زمان مناسب و شرایطی که تیم تحت فشار هست، انجام داده و با اعتماد به بازیکنان جوان روی نیمکت، شرایط را به نفع تیم به پیش برد.
عدم اعتماد به فدراسیون و داوری ها
این مورد هم که سالیان سال گریبان ما را گرفته و متاسفانه شاهد ناداوری ها و طرفداری فدراسیون از تیم های پایتخت بوده ایم، لذا در ادامه فصل هم نمی توان به آنها اعتماد کرد.
تجربیات گذشته نشان داده که ما برای قهرمانی در لیگ نمی توانیم حمایت فدراسیون و داوران را داشته باشیم و جمعه سیاه ۲۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۴، نمونه بارز آن هست که پس از ده سال در سفر اخیر تاج به تبریز مطرح شده و تلویحا به گرفتن قهرمانی از تراکتور اشاره شد!
فلذا همه اینها ما را به اینکه باید حواس مان جمع باشد و قهرمانی را به بازی آخر نکشانده و قهرمانی را از همین حالا جدی گرفته و با گرفتن امتیازات لازم کار را تمام کنیم، سوق می دهد.
نتیجه گیری برای قهرمانی
با در نظر گرفتن موارد فوق باید ضعف های خویش را شناخته و در راستای رفع و حل آنها هر آنچه که از دست مان بربیاید را انجام دهیم.
زنوزی، مظفری زاده، اسکوچیچ و سایر مدیران تیم می دانند که تراکتور امسال، بهترین تیم تاریخ تراکتور بوده و انتظارات از این تیم بالا می باشد.
همچنین کارشناسان معتقدند که اگر تیم امسال تراکتور با این بازیکنان و کادر فنی و حمایت طرفداران بیشمار، نتواند نتیجه بگیرد، باید قید قهرمانی لیگ را برای همیشه بزند!
در هر صورت همه مدیران و بازیکنان و عوامل اجرایی بایستی بدانند و اعتقاد داشته باشند که ما فقط با داشته هایمان و طرفداران پرشورمان می توانیم قهرمان شویم و این نکته قوت ماست.
سخن آخر اینکه به اذعان کارشناسان و با تامل در مواردی که ذکر شد، امسال بهترین موقعیت و شرایط برای قهرمانی تراکتور مهیا شده و امیدواریم در پایان فصل بیست و چهارم تراکتور به آنچه که لایق آن می باشد که همانا قهرمانی است، برسد.
کمال الدین نیک رفتار خیابانی
- اطلاعات تبریز
- بازدید: 14
کتابگردی استاندار آذربایجان شرقی در هفته کتاب
به گزارش خبرنگار اطلاعات/ بهرام سرمست در این بازدیدها، درباره مسائل ریز و درشت مرتبط با صنعت نشر، همچون شمارگان کتابهای منتشره، کیفیت چاپ و قیمت کتاب، استفاده از فناوریهای نوین در حوزه چاپ و نشر و ... با میزبانان خود گفتوگو کرد.
استاندار آذربایجان شرقی با تبریک هفته کتاب و کتابخوانی، گفت: هر روز ما میتواند روز کتاب باشد و باید تلاش کنیم تا کتاب وارد زندگی مردم شود.
وی با بیان اینکه ناشران باید به سلیقه و ذائقه فکری نسل جوان توجه کنند، افزود: سبک زندگی جدید باعث شده کتاب در زندگی مردم به حاشیه برود و ناشران باید با استفاده از شیوههای جدید و هنرمندانه نسل جوان را با کتاب آشنا کنند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به پیشگامی تبریز در صنعت چاپ و نشر، گفت: انتظار این است که شاهد فعالیت ناشران قوی و توسعه یافته و متناسب با آن ترویج فرهنگ کتابخوانی در استان باشیم.
وی همچنین بر حمایت مالی نهادهای فرهنگی و اجرایی از ناشران تاکید کرد و گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری ناشران برای برگزاری نمایشگاه کتاب متناسب با سلیقه و پسند اهالی فرهنگ برنامهریزی کند.
سرمست با بیان اینکه کتابخوانی شاخص ارزیابی فرهنگی در بعد فردی و اجتماعی است، افزود: مسائل اقتصادی در زندگی مردم اهمیت خود را دارد، اما تعالی روحی و ارتقای شخصیت افراد در گرو این است که فرهنگ مطالعه و کتابخوانی وارد زندگی مردم شود.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه کتاب منشا تحولات فکری است و باید به شکل جوانپسند و متناسب با تحولات جدید عرضه شود، گفت: ماندگاری و فعالیت کتابخانهها و فروشگاههای کتاب در هر شرایطی لازم و ضروری است.
اما بازدید امروز استاندار آذربایجان شرقی از انتشاراتی ها و کتابفروشی های تبریز، ارتباطی صمیمی و دوسویه بود و وی در مقام نماینده عالی دولت از میزبانان خود خواست که درباره مشکلات مبتلابه شان با او صحبت کنند.
کتابسرای «مولا»، مقصد نخست سرمست در بازدید امروزش از انتشاراتی ها و کتابفروشی های کهن شهر تبریز بود که ایران عزیز ترویج صنعت چاپ را مدیون «باسمه چی» های آن در دوره حکمرانی عباس میرزای قاجار است.
سرمست در بازدید از کتابسرای «مولی» پس از درخواست تازه های نشر آن از برخی از بزرگان دانشگاهی و ادیب تبریز همچون خانمها دکتر مینو امیرقاسمی و معصومه معدنکن و آقای دکتر باقر صدری نیا نیز یادی کرد و جویای احوال آنها شد.
اصغر عباسپور، مدیر توانمند کتابسرای «مول» و انتشارات «آیدین» نیز از اینکه در طول حیات ۴۰ ساله این مجموعه فرهنگی برای نخستین بار میزبان یک استاندار است، قدردانی و اشاره ای اجمالی به دشواری های حوزه نشر کرد.
استاندار آذربایجان شرقی پس از آن میهمان انتشارات «شایسته» شد که محمد زارع، مدیر کارکشته آن از تلاشگران خستگی ناپذیر حوزه نشر محسوب می شود.
سرمست در این بازدید نیز پس از تاکید بر لزوم گسترش فرهنگ کتابخوانی در بین کودکان و نوجوانان از طریق حمایت از کتاب های این بخش، بهره گیری ناشران استان از فناوری های جدید همچون کتاب های صوتی را به دلیل تغییر ذائقه مخاطبان را در راستای ترویج و ترغیب فرهنگ مطالعه در جامعه گریزناپذیر خواند.
مدیر انتشارات شایسته نیز در این بازدید در توصیف سختی های کارش به مزاح و به نقل از یکی از دوستانش گفت که در تبریز سه جا هیچوقت تعطیل نمی شود؛ اورژانس، پلیس و انتشارات شایسته.
او سپس توضیح داد که ادامه حیات انتشاراتی ها و کتابفروشی ها جز در سایه عشق و فداکاری فعالان این حوزه مقرون به صرفه و ممکن نیست.
استاندار آذربایجان شرقی پس از آن که از انتشاراتی «شایسته» بیرون آمد، خوش و بشی نیز با کتابفروشی دوره گرد کرد که در سرمای پاییز بساط فرهنگی خود را چند قدم بالاتر از کتابفروشی پهن کرده بود.
کتابفروشی «دهخدا» در خیابان طالقانی، مقصد سوم استاندار آذربایجان شرقی بود که تقی امین پور، مدیر همیشه خندان و خوش برخورد آن به پیشواز آمد.
سرمست در این بازدید نیز دقایق طولانی به تورق تعدادی از کتاب های موجود در کتابفروشی «دهخدا» پرداخت و در اینجا بود که وقتی از کسالت استاد سیروس برادران شکوهی مطلع شد، در تماس تلفنی با او برایش آرزوی سلامتی و یادی از سال های دور کرد که استاد معمولا زحمت دبیری همایش های «مشروطه» را تقبل می کرد.
کتابفروشی «سپهر» در ارتش شمالی آخرین مقصد استاندار آذربایجان شرقی بود.
مهدی دادی زاده که کتابفروشی کوچکش در قلب تبریز، پاتوق دنجی برای بزرگان علم، فرهنگ و ادب این کهن شهر شناخته می شود، در این بازدید یادی از ایام گذشته کرد.
دادی زاده که علاوه بر سر پا نگه داشتن کتابفروشی «سپهر» دستی نیز بر قلم دارد و آثار خواندنی در حوزه مثنوی پژوهی به زیور طبع آراسته است، از اینکه سرمست از بین چندین استان، آذربایجان شرقی را برای مسئولیت پذیری انتخاب کرده است، ابراز خوشحالی و برای وی در این مقام آرزوی موفقیت کرد.
بازدید سه ساعته استاندار آذربایجان شرقی از کتابفروشیهای تبریز به مناسبت «هفته کتاب»، فعالان این حوزه را به بهبود فضای کسبوکارشان در سایه نگاه فرهنگی مدیریت ارشد استان امیدوارتر کرد.
- اطلاعات تبریز
- بازدید: 29
تبریز؛ پایتخت تجارت و مبادلات اقتصادی ایران
تبریز- خبرنگار اطلاعات: بیست و هشتمین همایش ملی توسعه صادرات کشور با حضور وزیر اقتصاد، معاونین وزرای کشاورزی و امور خارجه، رییس اتاق بازرگانی ایران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مقامات استانی و روسای اتاق بازرگانی کشور در تبریز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما در این همایش از دو سند تاریخی مربوط به تأسیس تجارتخانه تبریز در سال ۱۲۳۷ با حضور وزیر اقتصاد، رونمایی شد.
در این سند تاریخی که در مورخه دهم آذر ماه ۱۲۳۷ خورشیدی توسط ناصرالدین شاه صادر شده است، میرزا عباس خان نایب وزارت امور خارجه را که مسولیت کارگزاری امور خارجه آذربایجان را بر عهده داشت مامور شده است تا «دیوانخانه و مجلس تجارتی»را در تبریز راه اندازی نماید.
در متن این پیام آمده است که: رای انور اعلیحضرت اقدس همایون شاهنشاهی روحی فداه، به جهت رفع جمیع اختلاف ها و احقاق حقوق کسبه و تجار مملکت آذربایجان ، اعم از داخله و خارجه بر این قرار گرفته است که در دارالسلطنه تبریز قرار دیوانخانه و مجلس تجارتی داده شود، به ریاست مقرب الخاقان میرزا عباس خان معاون وزارت امور خارجه با اجزای مفصله که در تبریز معین خواهد شد.
هدف از این فرمان ناصرالدین شاه این بوده که با حضور تجار ایرانی و خارجی مقیم تبریز، به امور و مشکلات فی مابین بازرگانان این شهر رسیدگی کنند.
این گزارش می افزاید که با رونمایی از این سند مهم که در آرشیو اسناد وزارت امور خارجه بدست آمده است، تاریخ تاسیس اتاق بازرگانی تبریز به عنوان نخستین اتاق تجارت ایران از سال ۱۲۸۹ به سال ۱۲۳۷ تغییر یافته و حدود ۵۰ سال افزایش می یابد.
-
آبان 29, 18:04 ب ظ
تراکتور قهرمان لیگ هست اگر...
-
آبان 29, 14:28 ب ظ
کتابگردی استاندار آذربایجان شرقی در هفته کتاب
-
آبان 26, 12:40 ب ظ
تبریز؛ پایتخت تجارت و مبادلات اقتصادی ایران
- اطلاعات تبریز
- بازدید: 29
کلانشهر تبریز در محاصره ابرچالش حاشیه نشینی
- اطلاعات تبریز
- بازدید: 11
شهردار مستقیما توسط مردم انتخاب شود
- اطلاعات تبریز
- بازدید: 25
آذربایجانشرقی بیست و یکم شد!
- اطلاعات تبریز
- بازدید: 65
شاخص اقتصادی آذربایجانشرقی را بهبود خواهم داد
- اطلاعات تبریز
- بازدید: 122
علیرضا رحیمی معاون امور جوانان وزارت ورزش شد
- اطلاعات تبریز
- بازدید: 41
زمینه سازی برای استفاده مدیران شهرداری تبریز از نتایج تحقیقات
- اطلاعات تبریز
- بازدید: 14
زلزله در کمین تبریز است
- اطلاعات تبریز
- بازدید: 28
تخریب کنندگان باغ گلستان تبریز تحت تعقیب کیفری قرار میگیرند
- اطلاعات تبریز
- بازدید: 63
انعقاد بزرگترین قرارداد فیبر نوری کشور در تبریز
- اطلاعات تبریز
- بازدید: 16
شهرک 200 هکتاری سلامت در تبریز
آخرین اخبار
تبلیغات یکتانت - راست - اخبار
پربازدید ترین خبرها
اطلاعات تبریز
تبريز به گواه تاريخ، شهري با قدمت بيش از چهارهزار ساله مهد تمدن و شهرنشيني و مرکز مبادلات تجاري و بازرگاني در شنالغرب ايران هست. اطلاعات تبریز سعی دارد با شناساندن تبريز به هموطنان در داخل و خارج از کشور، بتواند خدمتي به اين شهر و همشهريانش داشته باشد.